Snobrød eller grubbestegning?

Woaw, det her kan jo slet ikke stoppe igen! Nu har vi ikke bare fået et nyt hus med de basale behov som patruljelokaler, en kaffemaskine og et gulv uden hul. Næh, vi har også en lækker terrasse og enhver spejders drømme-bålplads!

I weekenden var en sej flok af mennesker endnu engang forbi Søndersig og give et ryk, jeg kunne desværre ikke selv være til stede, så hvis nogle ligger inde med lækre fotos, er I velkomne til at sende dem J Resultatet duftede stadig ved bålpladsen af de nye planker, mens malingen skinnede her til aften.

Ekstra kagedej :D

Energi + Smil; det er opskriften på resultatet. Nu tænker jeg bare, har du (eller din mor) nogensinde stået i køkkenet og lavet en kagedej, og på mystisk vis erfaret at formen er for lille? Der er overskydende dej, hvad gør du med det? Jo, du finder en mere form at hælde den i. Det har været sjovt, at være med til at lave det nye hus, derfor er energien eksploderet og nu har vi ikke bare et flot hus, men også bl.a. en sej bålplads og hyggelig terrasse. Hvor bliver jeg bare så glad, når jeg ser hvor meget der kan ske, er sikker på, at jeg ikke er den eneste med dén følelse.

På bålpladsen finder du to trekantede sheltere, et brændeskur (med brænde!) og lange mange bænke. Nu skal der bare ild i brændet, numser på bænkene og soveposer i shelteren. Jeg kan næsten ikke vente!

Terrassen er bygget, med et vindue – det blev dog diskuteret om der skulle rude i eller ej?

De næste to tirsdage arbejdes der igen, datoerne er

Tirsdag d. 17. juni

Tirsdag d. 24. juni

Ring til Poul for nærmere info: 20216653

- Lisbeth.

 

Ultimate Web