Onsdags motionisterne

Der er hele sommeren igennem mulighed for at få lidt motion og mulighed for møde andre mennesker.
Hver onsdag aften kl. 1830 er der start fra Doktorpladsen og der bestemmes fra gang til gang hvorhen i området turen skal gå. Den første onsdag i måneden går turen ud af byen. Mødestedet er stadig Doktorpladsen og bilerne fyldes med de fremmødte og der køres derefter til det aftalte sted. Der vil være 1 times vandring og der afsluttes med at drikke den medbragte kaffe m.m. hvorefter turen går hjemad til Hallund igen. Disse ture tager lidt længere tid.
 
Der er p.t  6-10 personer der trofast møder op på Doktorpladsen hver onsdag aften kl. 1830.
Der har været 3 ture ud af byen. Den første gik til Oasen i Ørum hvor de lige var ved at blive budt på kaffe. Dvs. der blev gået en lidt forkert rute og pludselig stod onsdagsmotionisterne i en privat have. Den anden tur gik til Rhododendronparken i Brønderslev og efter turen i parken blev den medbragte kaffe indtaget på terrassen hos nogle "gamle" Hallund-boer Jytte og Børge. Den tredje tur gik til Klokkerholm Møllesø og videre til "Haven" på Bredkærvej hvor Hans Jørgen viste sine evner inden for stenkunst.
Der fortsætte med at gå i august og september måned og der vil blive 2 ture ud af byen. Det er endnu ikke helt bestemt, hvortil de skal gå. Men mon ikke den ene vil gå til Vesterhavet som de andre år.
 
Motionsgymnastik
Der startes op med motionsgymnastik i Klubhuset igen den første onsdag i oktober måned. Sæsonen går indtil sidste onsdag inde jul og starter igen den første onsdag i januar til og med den sidste i april måned. Gymnastikken er fra kl. 1830-1930. Alle der har lyst til lidt motion, socialt samvær eller sågar føler trang til at få luftet lattemusklerne er velkommen. Alle kan deltage og der kan vejledes i forskellige øvelser, hvis man har en eller anden form for "handicap". Så lad jer endelig ikke afskrække hvis dette skulle være tilfældet.
Mvh Lis Jørgensen
 

Ultimate Web