Set & sket

Hallund har også fået hjertestier som tager udgangspunkt ved Doktorpladsen, hvor brochurer med stierne også findes.

Vi har sat pæle op der viser to ruter en gul og en grøn, der begge udgår fra Doktorpladsen. Følg pilene på stolperne :-)

Her er teamet. Fotografen er såmen Claus Iversen himself.

Et læs egestolper af god kvalitet, klar til opsætning.

Nej jeg er ikke træt, men holder på stolpen!

Teamwork på højeste plan.

_______________________________________________________________________________________________________________

 

Her er de sidste billeder af påfuglene fra Knud Eriks & Lisbeth dyrehegn

En solsortefamilie med flyvefærdige unger som boede i min garage, løb også ind (helt indendørs) og besøgte Ulla og Elsemarie, det var da godt at de ikke inviterede påfuglene ind også.

Knud Erik havde ellers anskaffet sig tre høns i bytte for de to kokke, så var der ligesom planlagt noget!! Men man havde ikke taget ræven i ed. For da hønsene var stækket, kunne de desværre ikke undslippe ræven.

Kokken var også blevet stækket, men ikke nok. Derfor undslap den. Senere blev den atter indfanget og kom ned til sine to kammerater.

Hallund får ikke flere påfugle. Som sikke vil glæde et par stykker men ærgerligt for mig. Den sidste kok døbte jeg ellers Rasmussen :-)


Endelig er det forhåbentlig lykkes os at få tætnet karet i springvandet. Det har medført at lamperne er blevet sat i stand med nye lav energi spots. En ny vandpumpe med filter.

Morten og jeg tilkaldte straks formanden (ham til venstre med hænderne i lommen) da pumpen skulle til at monteret, for der var lovet lidt champagne mm, hvis det skulle gå hen og blive en succes.

Succesen er hjemme og hygge blev der også tid til.


Så har familien Jørgensen igen i år kørt rundt i ring! Her er Lis beretning.

   

 

Så er årets kick overstået på Ørnedalsbanen. Jeg gennemførte med kun lidt skrammer på den nymalede bil. Desværre kørte bilen ikke optimalt men jeg placerede mig alligevel i en c-finale hvor jeg blev nr. 5 ud af 6 kørere. Der var i alt 24 deltagere i ladies-cuppen i år og jeg sluttede på en samlet 15. plads. Alt i alt et ok resultat, da jeg stadig kun kører denne ene dag om året. Alle kvinder skulle unde sig den fornøjelse og spænding at prøve og køre folkerace bare en gang i livet. Jeg blev interwievet da jeg var den ældste der i år deltog i ladies-cup (52 år er ingen alder). Der blev bl.a. spurgt om hvad der får mig til at fortsætte med at køre. Og jeg svarede det er duften af benzin os og spændingen ved at holde på startbanen med foden på speederen og vente på startsignalet. Hele min familie var mødt op for at heppe men desværre kunne jeg ikke som lovet indfri løftet om en heatsejr dette år. Der var i år også et par deltagere fra rallycross-holdet der stillede op, så det var et skrapt felt der kørte. Men måske til næste år. Per vil også ind i kampen, så måske bliver vi 2 der kører i bilen igen til næste år.
 
Jeg vil gerne takke mine sponsorer i år, Hallund Kro, Sweedish Wood v/Kim Toft og E.C. Håndværkerservice.


 

Ultimate Web