2020-21 i Hallund Hollensted

Så lykkedes det os at afholde generalforsamling i HHBI.

Denne beretning bliver lidt efter en hullet hukommelse og billedarkiv.

Efter vi sprang let og elegant over den i 2021, så håber jeg at alt bliver mere normalt end de sidste to år har budt os.
Jeg sendte en mail ud sidst år hvor vi skulle have afholdt vores generalforsamling, og spurgte om det var OK at vi ventede til i år med afholdelsen, og ingen, ingen overhovedet havde indvendinger. Så det er måske noget vi skal ændre i vores vedtægter?

Hvad er der sket i 2020?

Ja, I ved sikkert hvad jeg vil sige: Ikke en skid.

Når vi prøvede at starte op igen, så kom der et nyt udbrud af Corona, og alt blev lukket ned igen.

Vores generalforsamling fik vi lige med nød og næppe afholdt den 5. marts

Vi nåede også akkurat lige at holde vores herrefrokost inden den første lukning af Danmark, men da der er referenceforbud fra denne dag, så er der ikke noget at fortælle herfra.

Og så brød helvede løs…..

Hattefesten som pigerne holder blev aflyst i 2020.

Det første vi faktisk afholdte var Sct. Hans hvor Poul Christensen fra Hollensted holdte båltalen. Dette år turde vi ikke stille de hotte grill’s til rådighed pga. samlingsforbuddet, til gengæld gav vi en øl/vand til alle.

Det så ikke meget bedre ud efter sommerferien, der var stadig Corona i landet.

Ingen sommerfest.

Ølsmagningen i oktober blev heller ikke gennemført.

Præmiewhist startede vi op i udhængsskabet, og stoppede inden vi kom i gang. Så dér sparede jeg virkelig mange penge.

1. søndag i advent blev også aflyst, kirkerne var lukket.

Året 2020 var ikke fuldstændigt spildt. Vi har fået ”opgraderet” vores klubhus, takket være vækstpuljer fra Nyfors og Norlys har vi kunne skifte alt synligt træ på vores gavle og udhæng. Især gavlene var meget medtaget, så duoen Kim og Kurt har lavet et fantastisk godt arbejde sammen. Nu er der vedligeholdelsesfrit Hardi plank på huset. De to går og få gode idéer når de arbejder på huset, så nu har de lavet lys på vores terrasse så vi kan strække aftenerne lidt. 

I udhænget har vi fået LED spot lamper som tænder når man nærmer sig og når man går ud fra huset, de er noget kønnere end de gamle lamper der sad på huset og ved indgangen. Alle har sikkert også bemærket de nye lamper på P-pladsen som vi også kan takke Nyfors og Norlys for. Til foråret får vi P-pladsen gjort færdig med slidlag øverst. ØB Fonden har givet et bidrag for nogle år siden, men takket være de sidste sponsorer, så kan vi få arbejdet gjort færdigt.
Så nu skulle huset og omgivelserne gerne holde i mange mange år fremover, nu skal vi fortsat bare passe godt på det.

 

 

Så kom vi ind i 2021.

Det var ikke meget anderledes end 2020.

Herrefrokost – nej

Damefrokost – nej

I april kunne vi komme til frisør igen, det var os’ tiltrængt, nogen trænger stadig….

Sct. Hans – ja, Fruen holdte årets tale, da kutyme er at den der stiller op til valg i byen, bliver indbudt som taler.
Hun holdte en rigtig god afstand til bålet.

Sommerfest, vi trængte til en fest efter så lang tids nedlukning. Årets brag af en sommerfest blev afholdt i august måned, den eneste dag med dårligt vejr, var fredag da 125 krolfere kæmpede om de flotte præmier.
Festen gik over al forventning, igen pænt overskud som vi skal huske at takke festudvalget (pigerne), frivilige hjælpere osv. osv., for. Men sandelig også især vores sponsorer som altid er flinke til at spytte i kassen. 

Og så lykkedes det os at holde at holde vores længe ventede ølsmagning den 1. oktober med øl fra Løkken Bryghus. En længe ventet begivenhed og jeg kunne se at mange længtes efter at smage godt øl igen, efter to år i cølibat. Fik faktisk ikke øl i den tid…..

Pigerne fik afviklet andespil så I kunne vinde en and eller vin til Mortens aften, noget som vi også kan takke alle sponsorer for.

Valgmøde i klubhuset den 11/11, gamle og nye politikere, og nogen havde mere held end andre.

Så var der igen 1. søndag i advent – hvor blev det år af?
Vi havde købt nyt ”juletræ” til flagstangen, det er meget lettere end at skulle finde et juletræ i skoven, fælde, transportere, rejse på pladsen og sætte lys på. Jeg tror alle syntes godt om det nye tiltag.

Men noget nyt er der dog sket: Mona Villadsen har afløst Karl Peter efter mange år på posten som ”visevært” for klubhuset, en stilling han har beklædt godt i mange år. Men mon ikke også Mona kan videreføre de gode takter.

Kurt Elbo har vi rigtig stor glæde af, han får alt det lavet i og omkring klubhuset som bestyrelsen burde lave, men ikke får lavet. Det er virkelig dejligt med sådan en husalf, noget som vi ikke kan undvære nu. 

 

 

OG SÅ KOMMER DET: En forening som denne kan ikke fungere uden hjælp af ALLE der bor i området, og ALLE er faktisk flinke til at give et nap med. Der er nogen der fjerner ukrudt, cigaretskodder hvis en ryger har været uheldig at ramme forbi. Sommerfesten tager pigerne sig af, og det ville være umuligt uden deres kæmpeindsats, denne fest giver mange mange penge til foreningen. Jeg kunne blive ved – der sker så meget her i byen som vi ikke bemærker i bestyrelsen. 

 

Nu har jeg ikke mere, jeg har helt sikkert glemt meget i denne beretning, men I ved jo alle hvad der foregår i byen. Men som altid så kan I se hvad vi går og laver på vores hjemmeside hvor vi prøver at holde Jer opdateret.

 

Sidst, men ikke mindst, så vil jeg gerne takke alle frivillige hjælpere. I ved alle hvem der hjælper til. Bestyrelsen skal jeg dog ikke glemme, uden dem og deres familie ville sådan en forening heller ikke fungere.

 

Claus Iversen

 

Ultimate Web