2022 i Hallund Hollensted

Nå, så skal vi til det igen, årets generalforsamling i HHBI.

Vi var alle glade da landet atter åbnede op efter Corona’en.

Herre- og damefrokosten blev aflyst, det var lige tidligt nok og ingen turde melde ud at vi igen kunne opføre os normalt – ja, altså så normalt som muligt.

Men vi turde afholde en 2-års generalforsamling den 3. marts, vi havde jo ikke afholdt en generalforsamling i 2021. Og det gik som sædvanligt, dvs. at ingen vil kuppe bestyrelsen. Som sædvanligt var der spisning bagefter med mad fra Kroen, alle blev hængede længe efter.

Sct. Hans blev mere normal, vi havde igen tryllet varme grill frem, mange var flinke til at møde op, og det var som det plejer at være, drengene stod for at brænde kødet, drikke øl og fortælle løgnehistorier, hvorimod mutter stod for alt det praktiske. Årets båltaler blev vores rigtige borgmester, Michael Klitgaard, han gjorde det som sædvanligt rigtig godt.

Lige efter sommerferien havde vi igen sommerfest i byen, telt op, gudstjeneste, fællesspisning, underholdning, petanque, Squaredance, musik mm. Fredag havde vi igen ”Hallund Open” hvor 125 glade krolfere fra hele Nordjylland havde glædet sig til igen at komme til Hallund, hvor de siger at de får den bedste behandling i hele landet. Og det er ikke krolfen jeg taler om, det er morgenbrød, smørrebrød, kage, bare den positive behandling de møder. Og de er flinke til at gøre opmærksom på det. Det hele topper lørdag hvor der er arrangementer hele dagen og fest om aftenen. Søndag tog vi teltet ned, en opringning fra Løgstør gjorde vi sprang morgenmaden over, og nåede lige akkurat at få teltet ind i containeren inden regnen begyndte. 

Igen: så kan sådan et arrangement ikke lade sig gøre, hvis ikke vi har alle de frivillige der giver en stor hånd med. Det er herligt med sådan et sammenhold her i området.

Så var der klubmesterskab i golfklubben hvor jeg igen vandt i min klasse – hov, det er til en anden takketale……

Årets ølsmagning blev aflyst da der var for få tilmeldte. Så vi må tage revanche i år.

Pigerne havde igen arrangeret andespil i Klubhuset, et tilløbsstykke uden lige, der var faktisk fuldt hus. Lokale sponsorer sørger for der er ænder i fryseren. Det er forhåbentlig noget der er kommet for at blive.

Første søndag i advent gik lidt let for mit vedkommende, vi havde nemlig tilladt os at tage på golfferie i det Sydspanske, men det blev selvfølgelig klaret til UG af den tilbageværende bestyrelse.

Jeg har ikke mere, jeg har helt sikkert glemt meget i denne beretning, men I ved jo alle hvad der foregår i byen. Men som altid så kan I se hvad vi går og laver på vores hjemmeside hvor vi prøver at holde Jer opdateret.

Sidst, men ikke mindst, så vil jeg gerne takke alle frivillige hjælpere. I ved alle hvem der hjælper til. 

Jeg vil dog tillade mig at takke Mona og Kurt, de gør altså en kæmpe indsats i og omkring klubhuset, det letter os utrolig meget. Bestyrelsen skal jeg dog ikke glemme, uden dem og deres familier ville sådan en forening heller ikke fungere.

 

Claus Iversen

 

Ultimate Web