Generalforsamling

Vi nåede lige akkurat at afholde vores generalforsamling i HHBI, inden vi blev grounded. 

Den 5. marts afholdt vi årets generalforsamling i Klubhuset. 36 medlemmer havde fundet tid i kalenderen, og som traditionen er i Hallund, så har vi generalforsamling fra kl. 18, og kl. 19 var maden klar fra Hallund Kro. I år var menuen skip- perlabskovs, og der var rigeligt til alle, så hvis nogen gik sultne i seng, ja så var det deres egen skyld. 

Bestyrelsen blev genvalgt. Nogle havde måske gerne set, vi var blevet ”kuppet”, men nej. Jeg havde ellers sat 10 kroner på et kup. Det ville give 1:1.000.000 tilbage..... 

Formanden, han hedder stadig Claus Iversen, holdt ikke den traditionelle ”formandsberetning”. Det ville blive en gentagelse af sidste års beretning, og alle har sikkert læst i Lokalbladet, hvad vi har foretaget os siden sidst. 

Derimod blev det en sang om, hvorfor vi så gerne vil bo i området, selvom vi bliver sat bagerst i køen mange gange. Vi må ikke have den herlige have ved åen, vi har ingen cykelsti (endnu), vi har svært ved vores ansøgninger. 

Men vi har et helt fantastisk sammenhold i området. Se bare vores krolfhold, der er frygtet i resten af kongeriget. Vi kan bygge et udsigtstårn. Vi kan etablere en æblemark. Medlemmer holder orden ved Klubhuset. Vi kan så meget her i området.

Alle hjælper alle. 

 

Ultimate Web