Halløj i hulen!

Her kommer fjerde trin af nyhedsbrevet om vores nye fantastiske hus, som i øjeblikket gennemgår en fantastisk forandring!

Har du prøvet det nye toilet?

Her til aften fik flere af husets rum en ny hudfarve, skabt af omsorg, opmærksomhed og ovenud god kvalitet, mens der andre steder blev puslet med El og varmt vand af Niels Kold, kan hilse og fortælle, at nu virker toiletterne!

30 timer eller 30 minutter?

7 seje mennesker rullede, strøg og puslede igen omkring vores hus for få timer siden. Denne gang blev vores fælleslokale malet færdig, ulverummet fik sig en ny flot grøn farve – hele to gange! Mon malingen skulle tørre 30 timer eller 30 minutter? I hvert fald kunne nogle effektive mænd ikke vente de 30 timer og tog derfor penslen med en tur rundt på væggene for anden gang. Bæverrummet skrider også hastigt fremad, her er væggene færdige med grundfarven, så nu er det vinduer og karme, der i dag fik sig en grundfarve i hvid. Det bliver så flot!

Han er overalt, nogen gange væk, men for det meste møder du ham lige der hvor han er! Ledninger, el, varmt vand, strøm, lys.. Alt det har Niels været fantastisk til at fikse. Tak, nu kan vi også gå en tur ud for os selv i det nye hus.

Kan du bevæge 3 fingre? De 3 fingre vil blive glade for en pensel at holde i J

Det går fremad, ingen tvivl om det! Og det bliver fedt, fantastisk, flot og fabelagtigt! Det vildeste er næsten, tænk, vi skaber det selv.. – og det vil vi SÅ gerne have DIG til at hjælpe os med. Vi har stærkt brug for din hjælp. Der er både malerarbejde, hamrearbejde, forplejning, idéarbejde og meget andet! Så hvis du har et lille øjeblik, vil vi blive utrolig glade for at se DIG, og hvem vil også gå glip af chancen for at kunne fortælle sine fætre, kusiner, kærester eller børnebørn, at de har været med til at skabe det sejeste spejderhus i hele landet?

-         På torsdag kl. 9.00 rykker vi igen, der bliver farver, sjov og forhåbentlig masser af folk. Ses vi?

Grib chancen, og kom! (aktiviteten der er anført er kun et bud, ikke en lov)

Kr.hi.fart 1/5 kl. 9.00           male

Tir. 6/5 kl. 18.30                  flytte ting af værdi fra gl. til nyt hus

2.pinsedag 12/5 kl. 9.00       Nedbryde gl. spejderhus

Tir. 20/5 kl. 18.30                sokkel væk, oprydning

Lør 7/6 kl 9.00                    Fliser, bålplads, male udvendig

Vi ses, Lisbeth.

Ultimate Web