Store Flyttedag

2. Pinsedag var over 20 ”flyttefolk” mødt op, alt hvad vi vil beholde skulle flyttes over i det nye hus inden tirsdagen d. 13. maj. Der var myldretid og trafikpropper mellem hamre og spontane beslutninger.

Frem og tilbage, tilbage og frem

Ud og ind af huset gik det, i løb og løft. Men der blev også tid til rundstykker og senere en lækker burger. Med over 20 folk kunne der nå at ske rigtig meget fra morgen til eftermiddag, så hvis du ikke var der i mandags, så skynd dig ned og se det flotte resultat.

I Køkkenet blev der især knoklet med at indrette tallerkener, glas og gyder. Ruderne blev gjort rene, og ind er kommet to skønne sofaer.

3 stærke mænd bar en tung kopimaskine ind på det nye kontor, hvor der herefter blev udtyndet i tingene fra det gamle kontor, og det ”overlevende” indrettet på det nye.

Opslagstavler og hylder skal der til! Den gamle fritter havde efterladt nogle opslagstavler til os, som blev hængt op rundt omkring, samtidig med at vi har beholdt vores gamle. Hen mod slutningen af dagen fik de blå døre sig en omgang med penslen, så flot en farve!

Saltum Strand

I aften holder vi ikke møde som sædvanligt, vi mødes alle sammen kl. 18., ved Saltum Kirke, hvorefter vi vil ud til stranden og spise madpakker, og lave andet sjov. Alle er velkomne, så husk dine forældre og søskende.

Hvad skal det hedde?

Forslag til husets navn er efterhånden mange, skal det hedde ”Spejderhotellet”, ”Halihus”, ”Hollywooden” eller ”Gylleakademiet” ? Alle forslagne står på døren til Det Nye Hus, hvorpå dit også kan komme på indtil på tirsdag.

Hallund / Hollensted borgerforening

Vi er kommet på hjemmesiden, (http://www.hallundhollensted.dk/index.html )

Næste gang vi mødes:

Tir. 20/5 kl. 18.30                sokkel væk, oprydning

Lør 7/6 kl 9.00                    Fliser, bålplads, male udvendig

Ons 25/6 kl. 18.00               Indvielsesfest/ sommerafslutning fælles spisning

Åbent Hus

D. 25. juni mellem 17 og 18 er der åbent hus, hvor alle nysgerrige kan komme og få et kig

- Lisbeth

 

Ultimate Web