Glædelig st. bededag til dig! Her kommer friskmalede nyheder fra vores nye spejderhus i Hallund. Trin 3

Farver på vaeggene

Den lyseblå klat

På min højre arm, lige under albuen sidder en klat lyseblå maling. Den har kun lige siddet der i nogle timer, mere nøjagtigt fire timer. Snart bliver den vasket væk, men det gør dens mange venner af lyseblå klatter maling ikke. De har nemlig bosat sig i det nye bæverlokale, hvor det er langt smartere for en lyseblå klat maling at bo, her er de lige nu i gang med at tørre sig godt fast.

Denne onsdag aften var der ikke spejdermøde, men alligevel var en del forskellige mennesker kommet ned til vores nye hus, for at give det lidt hjælp.

Der blev sat skruer i loftet, malet bæverlokale af både en bæver, ikke-bævere og bæverleder. Det store fælleslokale fik sig også en farve, her blev der malet lysegrønt af andre friske spejdere! Godt arbejde.

Både lys og varme virker nu i huset, - så undskyldninger med at det er for koldt eller for mørkt, til at møde op virker ikke længere… J Vi kan altid bruge din hjælp.

Penge skal der til

Vi har af menighedsrådet i Hallund og af ”Lokale- og anlægsfonden” fået en dejlig portion guld. Mange tak!

Har du en lækker sofa stående? Eller andet, som du slet ikke kan lade være at give til spejderne til deres nye drømmehus? Så kontakt Poul Christensen på enten

mobil: 20 21 66 53 eller mail: poulchr@mail.tele.dk

Vi glæder os meget til at se dig med pensel, boremaskine eller kaffekop i hånden til en bette hjælp i spejderhuset, her kommer de planlagte dage. Din næste chance er allerede på fredag kl. 9, giv gerne Poul besked, hvis du kommer. Frokost til de arbejdende.

Bededag 18/4 kl 9.00 indrette / køkken / færdiggøre indvendig og vindfang

Tir. 22/4 kl. 18.30     indrette

Tir 29/4 kl. 18.30      male

Kr.hi.fart 1/5 kl 9.00 male

Tir. 6/5 kl. 18.30       flytte ting af værdi fra gl. til nyt hus

2.pinsedag 12/5 kl. 9.00              Nedbryde gl. spejderhus

Tir. 20/5 kl. 18.30     sokkel væk, oprydning

Den vedhæftede fil, er en samlet oversigt over alle dagene, som er blevet delt ud til alle forældre – du er også velkommen til at udfylde den.

- Lisbeth

 

Ultimate Web