Se et hus gro

Hej Spejdere, venner, bekendte, familie, forældre, grupperåd, ledere, tømre og nysgerrige folk

Som du måske har hørt forårs fuglene pippe om, sker der store ting i Hallund spejdergruppe, vi vil gerne dele udviklingen med dig, vise billeder og fortælle små historier. Derfor får du denne ”nyhedsmail”, hvis du ikke er interesseret send da blot en mail tilbage (til lizsimonsen@gmail.com), hvor du skriver ”Nej tak”, så bliver du slettet fra den gyldne liste. Hvis du derimod kender andre nysgerrige folk, må du selvfølgelig gerne sende mailen videre, eller give mig deres adresse.

Hvordan får man et nyt spejderhus?
Efter mange møder, lange snakke, telefonopkald, byggetilladelser, mails og flere møder er vi i Hallund gruppe nu godt på vej til at få et nyt spejderhus.

Da jeg skærtorsdag i påskeferien lidt over 9 rullede ned i til spejderhuset, var det bare så utroligt det jeg så. Der stod store maskiner, lå sanddynger og alle mulige mennesker var i gang med at gøre ”hus-drømmen” til virkelighed. Det nye hus vi skal have kommer fra Tornby, og er derfor ikke et helt splinternyt hus, men det bliver fantastisk nyt for os.

En af de store maskiner gravede, en anden blandede sådan noget sammen, men det vildeste var næsten bare at se, at der endelig skete noget, man kunne se, høre og røre!

Huset fra Tornby skal stå på en sokkel, og det var den vi støbte, selvom sådan noget støberi ikke er helt nemt. Det første jeg lærte, var at ryste med en trillebør, men da vi var mange mennesker til de stakkels trillebøre, fandt jeg et nyt sted at udføre murer-arbejde. Det var de her firkantede betonklodser, (har glemt deres professionelle navn) som skulle lægges ned i renderne, men ikke helt tilfældigt. De skulle ligge vandret på alle tænkelige måder, samtidig med at de skulle følge en snor! Hmm, lidt af en udfordring, men det lykkedes mig at lave en banen færdig, heldigvis er den i midten af huset, så dens lidt buede former for hver meter ikke kan ses.

Det var rigtig fedt, at prøve at være murer for en dag, og sammen med så mange energifyldte mennesker at støbe en sokkel. Arbejdet med et nyt spejderhus varer ikke kun én dag, én mand er heller ikke nok, der skal nemlig også kvinder, børn og unge til at give huset den rette opmærksomhed. Derfor håber vi rigtig meget, at der er flere som vil hjælpe med en lille hånd, så ”hus-drømmen” kan blive opfyldt. Der kræves ikke noget af dig, alle kan hjælpe!

Vi vil derfor rigtig gerne høre fra DIG, så du kan være med til at sætte dit præg på huset.

Kontakt ”Hus - eksperten” Poul Christensen på enten mobil: 20 21 66 53

eller mail: poulchr@mail.tele.dk

De næste datoer er:

Tirsdag 1/4 kl. 18.30 – gulve/vægsamlinger

Tirsdag 8/4 kl. 18.30 – kloak / vand / el

Onsdag 16/4 kl. 18.30 – lofter / indv. Væge

 
Hilsner fra Hallund Gruppe

Lisbeth Simonsen
 

Ultimate Web